Őshonos állatok
Friss tojás
Baromfikeltetés
Állatsimogató
liszt
aszalókamra
vendégház
vendégház 2
vendégház 3
vendégház 5

Gyakori Kérdések

Hogyan rendelhetek?

Webáruházunkban a kiválasztott termék kosárba helyezését követően adatainak egyszerű megadásával elküldheti rendelését. Lehetősége van regisztrálni is, így nem kell újabb vásárlás esetén az összes adatot ismételten megadni.

Rendelhet egy cég a webáruházból?

Természetesen igen.  Ahhoz hogy számlát kapjon a cég helyes adataival, kérjük jelezze névre szóló számla igényét  rendelés folyamán. Alapesetben a vásárló nyugtát (nem névre szóló) kap. Termékeink kiskereskedelmi üzletekben való továbbértékesítése lehetséges, de minden esetben egyedi engedélyünket kell kérni hozzá. Webáruházunkban történő vásárlás nem jogosít automatikusan termékeink kiskereskedelmi továbbértékesítésére.

Mikorra esedékes a szállítás?

A megrendelés beérkezését követően minden rendelt tétel egyedileg kerül legyártásra / kicsomagolásra. Igyekszünk minden termékünket frissen előállítani és szállítani, így általában nem, illetve bizonyos termékek esetében sosem gyártunk raktárra. Ennek oka a legkiválóbb minőségre való törekvés. A megrendelés beérkezését követően feldolgozzuk azt, és minden egyes vásárlóval személyesen vesszük fel a kapcsolatot a megadott telefonszámon / e-mail címen. A szállítás időpontját és módját közösen beszéljük meg.