Őshonos állatok
Friss tojás
Baromfikeltetés
Állatsimogató
liszt
aszalókamra
vendégház
vendégház 2
vendégház 3
vendégház 5Falusi turizmus
Újszász az Alföldön, a Nagykunság, a Jászság és a Tápióság határán fekszik, Jász-Nagykun-Szolnok megye nyugati, Pest megyével szomszédos határán. Határában ömlik bele a Tápió folyó a Zagyvába. A megyeszékhely, Szolnok kb. 13 km-re található. Szomszédos települések: Tápiógyörgye, Abony, Szászberek, Zagyvarékas, Szolnok.

Vendégházunk 2008-ban épült négy napraforgós minősítésű, összkomfortos, tornácos, ún. középmagyar típusú parasztház. Belül látszó fa gerendás, klasszikus hármas tagolású. Két szobájához saját fürdőszoba tartozik, és egy jól felszerelt közös konyha áll a vendégeink rendelkezésére. Családok, baráti társaságok számára ideális választás.

​A szobák 4 és 2 férőhelyesek, de mindkét szobába 1-1 pótágy elhelyezhető. A bútorok újak, de stílusukban alkalmazkodnak a ház hangulatához. Szobánként állítható központi radiátoros fűtés van, és egy cserépkályha is található a konyha részen, mellyel az egész ház befűthető. Az udvaron bográcsozási lehetőség van, valamint egy kemence is található. Az udvar füvesített, és több autó részére a parkolás biztosított. Horgászati lehetőség a háztól 3 km-re található Zagyva folyónál, a település mellett folyó Tápión, az abonyi, valamint jászkiséri halastavaknál, és Szolnok számtalan horgászhelyén biztosított. Szeretettel várjuk családias hangulatú vendégházunkban.
Agroturizmus
Klasszikus agroturizmus: Hagyományos gazdálkodási formák bemutatása, helyi ízek kóstolása, kenyérsütő és egyéb régi értékeket bemutató tanfolyamok szervezése. Azaz gyere nézd meg, kóstold meg, próbáld ki.

"Befőzőturizmus": a jövő agroturizmusa már elérhető: Azaz gyere és csináld. Élelmiszeripari kisüzemünkben hozzáértő segítség mellett, a jól felszerelt eszközparkkal bárki képessé válik saját, magas minőségű élelmiszerének előállítása- legyen szó befőttek vagy ivólevek elkészítéséről, tésztagyártásról.
Kisüzemünkben bármely átlagos család akár egy nap alatt képes elkészíteni egész éves lekvár, tészta vagy ivólé szükségletét anélkül, hogy saját házát fel kellene forgatnia, napokig készülődnie és utána napokig mosogatnia.
A helyet, az eszközöket, és a hozzáértő segítséget mi biztosítjunk.
Kérésre bármilyen idénygyümölcs, idényzöldség beszerzésében tudunk segíteni- megbízható helyekről, elismert termelőktől; de saját termelésű, vagy saját beszerzésű alapanyagok feldolgozására is lehetőség van.
Önnek csak akarnia kell, és saját élelmiszerrel táplálhatja családját egész éven át.
Aki pedig jobban szeret vásárolni mint gyártani- termékeink közül válogatva azt is kényelmesen megteheti.