Őshonos állatok
Friss tojás
Baromfikeltetés
Állatsimogató
liszt
aszalókamra
vendégház
vendégház 2
vendégház 3
vendégház 5
Termékeink mellé RENDES garancia jár!

Ez a ma már különösen hangzó garancia két alappilléren, a termelési és az árú-garancián nyugszik.

RENDES termelési garancia:
Avagy kitől vásároljak tiszta élelmiszereket? Tiszta élelmiszert csak attól érdemes vásárolni, akinek nyugodtan a szemébe nézhetünk. Arctalan, nevenincs, gazdaságát megmutatni nem akaró gazdától mi magunk sem szívesen vásárolunk semmit. A mi gazdaságunk nyitott, és minden működésünkhöz szükséges hatósági engedéllyel rendelkezik. Bárkit szívesen fogadunk és bármit szívesen megmutatunk. Vásárlóinkat végigvezetjük a termelés- gyártás folyamatán, s hogy biztosan itt legyünk mi is, kérjük előre egyeztessünk időpontot.
 
RENDES árú-garancia:
Avagy mit csináljak, ha lejárt a szavatossága, esetleg a kamrában meglepték a molyok?
A tiszta élelmiszerek élnek. Nem csak addig, míg érintkeznek az anyafölddel, de aratás után a tárolókban, feldolgozás után a zacskóban, és elfogyasztásuk után is tovább élnek az azt elfogyasztókkal. Csak ezek, az élő ételek képesek minőséggel táplálni. Mindezek következménye, hogy az élő ételeknek (szerencsére) nincs kemikáliákból létrehozott védőburka. Gyakran minőségükből is hamarabb veszítenek, mint vegyi anyagokkal dúsított versenytársaik. Aki valódi minőséggel szeretné táplálni családját, annak folyamatosan figyelnie kell arra, hogy garantáltan friss ételeket vásároljon.

Garanciánk lényege: Ha bármilyen tőlünk vásárolt élelmiszernek lejárt a szavatossági ideje, vagy talán megtámadták a rovarok a kamrában, ne dobja azt a szemétbe! Hozza vissza hozzánk, s mi ugyanakkora mennyiségben, friss árúra fogjuk azt kicserélni. A visszahozott terméket állataink még szívesen fogyasztják, vagy ha számukra is alkalmatlan már a fogyasztásra, komposztálónk termőföldet varázsol belőle. Így az élelmiszerből annak sérülése után sem haszontalan szemét, hanem hasznos tápanyag keletkezik. A garancia lejárata nincs időhöz kötve, azaz az ésszerűség határain belül korlátlan ideig érvényes. Mi csupán azt kérjük, hogy a visszahozott árú ne legyen penészes- ez viszont könnyen megelőzhető, ha száraz helyen van tárolva.

Termékeinket személyesen, vagy postai utánvétellel vásárolhatja meg. Rendelésének feladását telefonon, vagy a feltüntetett e-mail címen is megteheti.
Termékeink
Termék leírások

Termék leírások

TÖnK-ÉLETES tönköly búza őrlemények (lisztek, darák), szemes termékek, tisztított pelyva

TÖnK-ÉLETES® néven előállított termékeink védjegyoltalom alatt állnak. Azoknak alapja az általunk saját földjeinken termelt ősi magyar tönköly búza, mely nem tévesztendő össze a jóval nagyobb termőterületű és ternéshozamú ál- tönköly fajtákkal! Tudnivalók a valódi, ősi tönkköly fajtákról, köztük a ...